


Di Costa in Costa - Teo Costa
Di Costa in Costa van Teo Costa is een krachtige Nebbiolo uit de Roero, met een intense robijnrode kleur en aroma’s van rijp fruit, rozenbottel en bosbessen. In de mond is hij smaakvol, met tonen van framboos en rode bessen en een kruidige afdronk. De wijn heeft 18-24 maanden rijping op eikenhouten vaten ondergaan, wat hem een mooie body en balans geeft. Perfect voor rijke gerechten zoals rood vlees, wild of kaas. Deze wijn is perfect op dronk, maar kan 6-7 jaar rijpen.
Di Costa in Costa van Teo Costa is een krachtige Nebbiolo uit de Roero, met een intense robijnrode kleur en aroma’s van rijp fruit, rozenbottel en bosbessen. In de mond is hij smaakvol, met tonen van framboos en rode bessen en een kruidige afdronk. De wijn heeft 18-24 maanden rijping op eikenhouten vaten ondergaan, wat hem een mooie body en balans geeft. Perfect voor rijke gerechten zoals rood vlees, wild of kaas. Deze wijn is perfect op dronk, maar kan 6-7 jaar rijpen.
Di Costa in Costa van Teo Costa is een krachtige Nebbiolo uit de Roero, met een intense robijnrode kleur en aroma’s van rijp fruit, rozenbottel en bosbessen. In de mond is hij smaakvol, met tonen van framboos en rode bessen en een kruidige afdronk. De wijn heeft 18-24 maanden rijping op eikenhouten vaten ondergaan, wat hem een mooie body en balans geeft. Perfect voor rijke gerechten zoals rood vlees, wild of kaas. Deze wijn is perfect op dronk, maar kan 6-7 jaar rijpen.